onsdag 2. desember 2009

Julegavetips




Mine kjære venner;




Har dere forslag til julegaver til Lars og Aina, broren min sin samboer (29 år) ? Og, nei, Jeg kan absolutt ikke lage noe selv. Enn så hyggelig det er, så får jeg det rett og slett ikke til. Jeg tenker litt på å gi Aina en krimbok, men det har seg sånn at jeg ikke leser krim selv, så jeg må igjen be om bokanbefalinger ;)


Håper alle har en flott desember!






4 kommentarer:

trudemm sa...

Christiania Glasmagasin har mye salg for tida;) Litt upersonlig kanskje? Om de samler på noe er det en flott butikk å få gave fra:)

Anders & Annka sa...

Jeg anbefaler, selvfølgelig, Jo Nesbøs fantastiske bokserie om Harry Hole, Stieg Larsson serien som nå nylig er filmatisert, og Camilla Läcbergs bokserie. Ellers tror jeg en fantastisk koselig julegave ville vært en ferdig romantisk stue-picknik: kjøp en litt fin kurv på Fretex eller en annen bruktbutikk, kjøp en god vin, god sjokolade, et fint pledd, stearinlys og en Cd med god-musikk...Bare fantasien som setter grenser! :) Ellers er et fint bilde av dem også et hett tips...tror alle par vil ha et fint bilde av seg selv... ;)

Live Maria sa...

Takker og bukker for gode forslag!

Annka - er det en spesiell bok av Läckberg du anbefaler? jeg vet Aina er fan.

Anders & Annka sa...

Hmm...nå er Läckberg bøkene i en serie da...Så kommer an på hvilken bok hun har kommet til... Hvis du finner ut av det, kan jeg si deg hvilken som er neste i serien! ;) Ellers, hvis hun ikke har lest Jo Nesbø bøkene, så tror jeg nok hun kommer til å like dem om hun liker Läckberg! :)